Kdo stoji za blogom Samy in Book World?

Moje ime je Samanta, ustanoviteljica in urednica bloga Samy in Book World. Že od malih nog sem svoj nos vedno tiščala v knjige in se izgubljala v številnih literarnih svetovih. Študirala sem medije in komunikacijo – začuda ne primerjalne književnosti – saj je moja želja knjige tržiti, prirejati literarne dogodke in promovirati odlične avtorje.

Ko imam možnost, berem, zato me boste zelo težko našli izven moje sobe, ko pa se to zgodi, ponavadi raziskujem nove kraje, knjigarne in knjižnice, takrat pa namesto knjige držim v rokah svoj fotoaparat, saj je takoj za branjem moja velika strast fotografija, zato lahko najdeš večino moje vsebine na Instagramu in kmalu tudi upam na Youtubu – na moj YouTube kanal, se lahko naročiš tukaj.

Poleg pisanja bloga, pišem kratke recenzije za Primorske novice in literarna besedila za Airbeletrino.

Veliko vsebine ustvarjam v svojem prostem času, saj prebiranje knjig, fotografiranje, pisanje kvalitetnih prispevkov, obdelava fotografij in ustvarjanje videov vzame zelo veliko časa, zato tisti, ki želi me lahko podpre na strani Buy me a coffee.

Z velikim veseljem sodelujem s tabo pri projektih bralne kulture in kupovanja knjig ter pri promociji tvojih izdelkov. Če te sodelovanje zanima klikni na stran Sodeluj z mano ali pa mi piši na samyinbookworld@gmail.com.


Postani član novičk

HVALA!